Klachtenprocedure en Herroepingsrecht

Heeft u een klacht?
U bent als klant verplicht de producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. U dient hierbij rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de op de internetsite, social media pagina, of in email afgebeelde producten. U dient ook rekening te houden met de natuurlijke tekening en kleuring van het gebruikte materiaal. Indien de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, dient u HerinnerDingenDoos.nl daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen na de aflevering schriftelijk (via mail) en gemotiveerd kennis te geven.

Is een zending beschadigd aangekomen?
Dan ontvangen we graag een duidelijke foto van de beschadiging, alsmede van de verpakking. Ook vragen we je om de originele verpakking te bewaren.

Klachtenbemiddeling
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@luckywoodworks.nl . Leidt dit niet tot een oplossing? Dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

ODR-platform van de Europese Commissie
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Ruilen / Retour
Wanneer is bepaald dat een produkt niet aan de overeenkomst voldoet, heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen in de originele verpakking. Maakt u gebruik van dit retourrecht dan wordt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding door HerinnerDingenDoos.nl aan u gerestitueerd. Ook kan HerinnerDingenDoos.nl in overleg met u de door u bestelde producten vervangen door nieuwe.

Herroepingsrecht 
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit op basis van Art. 6:230p BW, onderdeel f, sub 1:

de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

Kosten van retourzending

 • Is uw bestelling beschadigd bij aankomst? Of voldoet een product niet aan de overeenkomst? In deze gevallen zijn de kosten voor het terugzenden en vervanging van de producten voor rekening van Herinner-Dingen-Doos.
 • In overige gevallen zijn de kosten voor het terugzenden van de producten  voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.

© 2024 Houtje-Van-Joutje, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.