Houtje-Van-Joutje | Onze waarden

Persoonlijk Contact

Je bent onze klant, of je overweegt om onze klant te worden. Dat stellen we erg op prijs. Houtje-Van-Joutje maakt mooie produkten, maar zonder jou zijn we nergens. Daarom vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent. Tevreden over onze producten, maar ook over de service die we verlenen. Dat begint bijvoorbeeld met persoonlijk contact. Vreemd misschien via een webwinkel? Maar heb je bijvoorbeeld een vraag, is er iets niet duidelijk? Heb je persoonlijke wensen? Wij nodigen je uit om al je vragen te stellen en we zullen ze altijd volledig en vrijblijvend beantwoorden. Het liefst ontvangen we je vraag via mail. We doen ons best om je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ambachtelijk & Handgemaakt 
Onze handgemaakte houten producten dragen een unieke charme en waarde die massaproductie niet kan evenaren. Elk stuk ademt de ziel en vakmanschap van de maker, waardoor het persoonlijkheid krijgt. Onze producten zijn duurzaam en tijdloos en stralen de warmte uit van natuurlijke materialen. Ze vertellen verhalen van traditie, ambacht en liefde voor het materiaal. Of het nu een geupcyclede wandkandelaar is, een prachtige borrelplank of een elegante wandklok. Handgemaakte houten accessoires brengen natuurlijke en authentieke charme in je thuis of werkomgevng.

Eerlijke Prijzen

De prijzen die we hanteren zijn eerlijke prijzen. Geen torenhoge marges en daarom ook nooit torenhoge kortingen. Je betaalt bij ons geen kosten voor de betaalmethode. Je kunt bij ons vooruit per bank betalen, met iDeal, Bancontact, Creditcard, Paypal, of Klarna. En welke betaalmethode je ook kiest, het kost je niets extra's. 

Upcyclen | Houtje-Van-Joutje en duurzaamheid

Upcyclen is een proces waarbij afgedankte materialen of producten worden hergebruikt en omgevormd tot iets van hogere waarde of kwaliteit dan het oorspronkelijke materiaal of product. In tegenstelling tot recyclen, waarbij materialen worden afgebroken en omgezet in nieuwe producten van gelijke of mindere waarde, richt upcyclen zich op het behouden en verbeteren van de waarde van de oorspronkelijke materialen.

Bij upcyclen worden materialen vaak op creatieve en inventieve manieren hergebruikt, waarbij hun oorspronkelijke eigenschappen worden benut en verbeterd. Dit kan leiden tot unieke en originele producten die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Premium Service
Tevreden klanten zijn ons veel waard. We geven je gratis advies bij het kiezen van een ontwerp en sturen je op verzoek voorafgaand aan de bestelling een voorbeeld, als je nog niet zeker weet of het resultaat wel wordt wat je in gedachten hebt. Als je een vraag hebt, stel je die altijd vrijblijvend. Wij helpen je graag verder. En dat zorgt er hopelijk vanzelf voor dat Houtje-Van-Joutje producten straks in ieder huishouden te vinden zijn.

Heb je suggesties die ons kunnen helpen de service te verbeteren?

We nodigen je van harte uit om die met ons te delen via mail. Ook stellen we het erg op prijs als je je ervaringen met de Herinner-Dingen-Doos en onze service deelt via Webwinkelkeur. Of geef ons je recensie via Trustpilot. Het is ons en onze toekomstige klanten heel veel waard.

Op Facebook of Instagram vind je inspirerende foto's, recensies van klanten, het allerlaatste nieuws en leuke acties en aanbiedingen. Volg ons en je bent als eerste op de hoogte!

Groet, Jochem

eigenaar  | Houtje-Van-Joutje.nl

© 2024 Houtje-Van-Joutje, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.