Verzending en Levering

Verzend- en Leveringstermijn

 • De actuele verzendtijd (tijd tot verzending in werkdagen) wordt gecommuniceerd bovenaan elke pagina van onze webwinkel. De hier genoemde termijn is een richtlijn die niet altijd kan worden gegarandeerd ivm mogelijke onvoorziene omstandigheden. Mocht er van zo'n omstandigheid sprake zijn, proberen we u hiervan zsm via email op de hoogte te stellen.
 • Spoedverzending is mogelijk, tegen betaling van een toeslag. Uw bestelling wordt dan met voorrang behandeld en uiterlijk de eerstvolgende werkdag verzonden.

  LET OP: Tijdens op de website aangekondigde vakantieperiode is Spoedverzending tijdelijk niet mogelijk. Dank voor uw begrip.

  Bij plaatsen van een spoedbestelling op ma-vr voor 11.00 uur 's ochtends, streven we ernaar om dezelfde werkdag nog te verzenden. In geval van bestellen in het weekend, of op een nationale feestdag wordt de eerstvolgende werkdag verzonden.

  Kiest u voor een spoedverzending van een Herinner-Dingen-Doos met Eigen Ontwerp? Houd er dan rekening mee dat we uw bestelling pas printen en verzenden, nadat overeenstemming is over het ontwerp. De door u aangeleverde bestanden dienen dan te zijn voorbereid volgens
  de juiste specificaties, zoals omschreven in onze productinformatie.

  Als een bestand niet juist is voorbereid, is spoedlevering enkel mogelijk in overleg.

  De hoogte van de spoedtoeslag wordt bij elk product gecommuniceerd.

  N.B. Spoedverzending is in geval van een Eigen Ontwerp, of meerdere stuks niet altijd mogelijk. De levertijd is dan in overleg. Dit geldt ook in geval van bestelling van een product uit onze handgemaakte Classic serie.

  Mocht het om welke reden dan ook niet mogelijk zijn om de eerstvolgende werkdag te verzenden, brengen we u hier zo snel mogelijk van op de hoogte. Het betaalde spoedtarief kan in een dergelijk geval worden terugbetaald.

 • Levertijd (tijd tot levering in werkdagen):
  Vanaf het moment dat zending aan vervoerder (PostNL) is overgedragen, heeft HerinnerDingenDoos.nl geen enkele invloed meer op dag of tijdstip van levering. Overschrijding van leveringstermijn, door redenen ontstaan na overdracht aan vervoerder geeft de klant geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. In geval van opgelopen vertraging na tijdige fysieke overhandiging aan de vervoerder, zal een betaalde toeslag voor spoedverzending niet worden gerestitueerd. 

Verzendkosten

(per 08/2023*)

 • NL: € 5,95
 • België: € 7,95
 • Spoedtarief NL/BE: €14
 • Overige landen: op aanvraag

  *De prijzen voor verzending kunnen variëren en zijn mede afhankelijk van orderomvang, grootte, gewicht en verzendlocatie. Ook zijn deze kosten onder invloed van prijswijzigingen van de diensten van PostNL, en/of andere vervoer partijen waarvan Herinner-Dingen-Doos.nl gebruik maakt en zullen op deze pagina en tijdens het bestelproces worden gecommuniceerd.
 • Je bestelling wordt standaard verzekerd verzonden. Mocht een zending onderweg beschadigd raken, zal deze kosteloos worden vervangen, onder voorbehoud van retour beschadigde zending.
 • Nadat je bestelling wordt verzonden, ontvang je een mail met daarin een track en trace code zodat je de zending kunt volgen.
 • Levering vindt, zowel in België als in Nederland, plaats via vervoerder (PostNL) op het door de klant tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres.

 • De verzendkosten worden in het winkelmandje berekend, voorafgaand aan het afronden van de bestelling.

© 2024 Houtje-Van-Joutje, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.