Wat is een Herinner-Dingen-Doos?

De Herinner-Dingen-Doos: speciaal voor jouw herinneringen

Wij maken sinds 2009 met liefde unieke en persoonlijke herinneringsdozen. Speciaal voor jou. Welke herinnering je ook wilt bewaren; het kan in een Herinner-Dingen-Doos. Lees hier wat we voor jou kunnen betekenen en welke herinneringsdoos het beste bij jou past.

Een herinneringsdoos voor al je herinneringen

We hebben allemaal onze eigen redenen om herinneringen te bewaren. Een huwelijk of jubileum, de geboorte van een kind, doop, communie of het verlies van een dierbare. Met onze herinneringendozen kun je elke herinnering een bijzonder plekje geven.

Voor deze herinneringen vind je een categorie in ons assortiment: 

1 - Geboortekistjes 
De tijd vliegt! Één keer knipperen met je ogen en jouw kleine is groot. Om de mooie momenten niet te vergeten hebben wij geboortekistjes om die herinneringen goed te bewaren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan echofoto’s, eerste schoentjes, tandjes of herinneringen aan de doop van je kindje.

2- Huwelijks- of trouwkistje 
Je bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven. Van trouwkaart tot gastenboek of fotoalbum: alle herinneringen van jullie grote dag bewaar je in een trouwkistje. Zo kun je steeds weer opnieuw genieten van deze dag!

3- Gedenkdoos overlijden 
Herinneringen zijn heel kostbaar als iemand is overleden. Een herinneringsdoos bij overlijden is een bewaardoos voor alles wat je maar wilt. Foto’s, brieven, beeldjes en andere aandenkens: bewaar ze en koester alle mooie momenten.

Een écht persoonlijke herinneringsdoos

Een herinnering is heel persoonlijk. Daarom zijn al onze herinneringsdozen dat ook. Kies je een leuk ontwerp uit onze collectie geboortekistjes, trouwkistjes of gedenkdozen dan kun je deze personaliseren. Zo kun je daarin naam en datum veranderen en (in overleg) ook een ontwerp laten aanpassen.

Met eigen ontwerp naar keuze
Wil je een echt unieke en persoonlijke herinneringsdoos die in niets lijkt op die van iemand anders? Dan ga je voor onze meest gekozen variant doos met gravure eigen ontwerp. Daar is veel mogelijk. We kunnen je ook helpen met het maken van een passend ontwerp. Vraag naar de mogelijkheden.

Herinner-Dingen-Doos Classic

We begonnen in 2009 met de volledig handgemaakte Herinner-Dingen-Doos. Deze is op verzoek nog verkrijgbaar in 3 verschillende maten: Classic XXL, Classic XL Cube, en de Classic Large.

Uniek aan deze Classic Herinner-Dingen-Dozen is dat:
* Ze handgemaakt zijn;
* We alle zijkanten kunnen graveren.

Heb je een vraag, of wil je advies?

© 2024 Houtje-Van-Joutje, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.