origineel cadeau bruiloft vrienden

Een origineel cadeau voor de bruiloft van vrienden

, door Jochem Weemaes, 2 min lezen

Weet je niet wat je je beste vrienden cadeau moet doen voor hun bruiloft? Kies een persoonlijk en uniek cadeau. Een persoonlijke touch maakt echt het verschil en zo geef je je vrienden een onvergetelijk cadeau. Wij doen een aantal creatieve suggesties waarmee we je hopen te inspireren.

Weet je niet wat je je beste vrienden cadeau moet doen voor hun bruiloft? Kies een persoonlijk en uniek cadeau. Een persoonlijke touch maakt echt het verschil en zo geef je je vrienden een onvergetelijk cadeau. Wij doen een aantal creatieve suggesties waarmee we je hopen te inspireren.

Herinneringsdoos: een origineel en onvergetelijk cadeau

Mooie herinneringen wil je niet vergeten. Dat maakt een herinneringsdoos het perfecte huwelijkscadeau. Verras het kersverse bruidspaar met een persoonlijke huwelijksdoos. In dit originele huwelijkscadeau bewaren ze alle herinneringen aan de huwelijksdag. Het ringendoosje, ringenplankjes, de champagneglazen, de parfum die de bruid droeg, de corsages, gastenboek, usb sticks met foto en video. Kortom, alles dat het pas getrouwde echtpaar aan hun mooiste dag herinnert, zodat ze hun bruiloft steeds opnieuw in geuren en kleuren kunnen beleven.

Tips

1. Bewaar meerdere details van de dag waarmee je verschillende zintuigen triggert. Je trouwjurk én ook het flesje van de parfum die je droeg. De foto van jullie eerste dans als ‘man en vrouw’ én de muziek. Dan beleef je die momenten echt opnieuw. Want, je maakte, droeg, las, hoorde, rook, zag, vond, kreeg en voelde ze samen.
2. Vraag de gasten op de bruiloft om bij te dragen aan levendige herinneringen in de herinneringsdoos. Vraag hen bijvoorbeeld om polaroids, briefjes met quotes van de dag of houten hartjes met gelukswensen in de herinneringsdoos te stoppen.
3. Maak een ‘one-of-a-kind’ Herinner-Dingen-Doos met een gravure van de naam van de kersverse Mr & Mrs, een foto op de deksel, of een ander gepersonaliseerd ontwerp.
4. Laat een persoonlijke boodschap graveren aan de binnenkant van de deksel.

origineel cadeau bruiloft vrienden

Nieuw naambord voor het huis

Pas getrouwd betekent meestal een naamswijziging. Hoe leuk is het als jij het plaatje compleet kunt maken door jouw beste vrienden een nieuw naambord cadeau te doen voor bij de deur? En dan liefst natuurlijk met een persoonlijk ontwerp, passend bij het huis van het paar.

Gegraveerde borrelplank bruiloft

Eveneens een origineel cadeau is een gegraveerde borrelplank. Leuk als aandenken aan de bijzondere dag. Met een gravure kun je de plank geheel persoonlijk maken. Graveer er bijvoorbeeld namen en datum van de trouwdag op, of voeg een persoonlijke noot toe met eigen tekst of quote.

Meer inspiratie nodig voor een gegraveerde borrelplank?
>> Bekijk onze borrelplanken

Foto op hout

Laat de allermooiste foto van het paar afdrukken op hout en graveer er een persoonlijke boodschap in. Kun je niet maar 1 foto kiezen, maak er dan een leuke collage van. En wat je erin kunt graveren? Van gefeliciteerd tot gelukswensen, hun namen en de datum van de trouwdag. Of wil je eens wat anders? Denk dan bijvoorbeeld aan het eerste appje dat het stel elkaar stuurde of jouw eerste herinnering aan het bruidspaar samen.

Tags


Misschien vind je deze blogs ook interessant..

 • origineel cadeau bruiloft vrienden

  Een origineel cadeau voor de bruiloft van vrienden

  Weet je niet wat je je beste vrienden cadeau moet doen voor hun bruiloft? Kies een persoonlijk en uniek cadeau. Een persoonlijke touch maakt echt...

  Lees meer 

 • In liefdevolle herinnering: de sterfdag van een dierbare herdenken

  In liefdevolle herinnering: de sterfdag van een dierbare herdenken

  Het herdenken van de sterfdag van een familielid, vriend of geliefde kan je helpen verlies te verwerken. Een moment om de overledene te herinneren en...

  Lees meer 

 • Herinneringen bewaren na overlijden van een dierbare

  Herinneringen bewaren na overlijden van een dierbare

  Na het overlijden van een dierbare kunnen herinneringen je helpen. Om je verlies een plek te geven of juist om het leven te vieren. Herinneringen...

  Lees meer 

© 2024 Houtje-Van-Joutje, Powered by Shopify

  • American Express
  • Apple Pay
  • Mastercard
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.